zaterdag 3 januari 2009

Presidentsverkiezingen

Vergeet ik nog bijna om iets te schrijven over de presidentsverkiezingen: eindelijk is bekend geworden dat de oppositieleider hier nipt de verkiezingen heeft gewonnen. Daarom zijn hier allerlei mensen op straat aan het dansen, nog meer auto's aan het toeteren dan normaal, staan en zitten daar mensen bovenop, rijden mensen met zijn drieën op een scooter en zwaaien ze met vlaggen en lopen te juichen. Je zou bijna denken dat ze hebben gewonnen met voetbal...

4 opmerkingen:

  1. Ha Mieke,
    Wat een avontuur! Vanmorgen zagen we je ouders bij Lucas en net heeft Joyce me jouw blog laten zien.
    Deze Obruni ("witje"), Mieke, kiest voorlopig in ieder geval niet voor het rechttoe rechtaan huisje, boompje, etc. maar gaat de wereld in!

    Veel succes daarmee en voor de moeilijke momenten sterkte.

    Ik geef je het advies mee dat AFS (uitwisseling) geeft aan bezoekers van NL. Ga culturen of gewoonten in verschillende landen niet vergelijken (in waarde) maar geniet van de verschillen. Natuurlijk is het anders, geniet ervan!

    Take care!!

    Groetjes van Reinier

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mieke,

    Leuk om zo snel al iets van je te horen! Fijn dat je goed opgevangen bent deze eerste dagen! En leuk om meteen al mee te maken hoe ze daar het winnen van de presidentsverkiezing vieren!

    Ik ben erg benieuwd hoe het je verder allemaal bevalt daar (je gastgezin, je werk, etc.), dus ik ga je blog goed in de gaten houden :-)

    Heel veel plezier en succes daar! Maar dat gaat vast wel lukken!

    Liefs, Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo zie je maar: in Ghana weten ze wél wat de echt belangrijke overwinningen zijn om te vieren... Veel plezier en succes! X Mattias

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die oppositieleider...is dat wat?

    Heb je je trouwens verdiept in de politiek van Ghana?

    x Ju

    BeantwoordenVerwijderen